Pachamama Band koncert: Magnetház 2020.09.26.18:30

Posztolta admin

No Comments

2020-09-26 - 2020-09-26

6:30 pm – 10:30 pm

Categories:

Az idei összes elmaradt nyári koncert, fesztivál után a Pachamama Band ismét Budapesten koncertezik. Vannak új dalok, tagok, meglepetés, nagyon készülünk.
Ezúttal a kialakult helyzet miatt viszont néhány dolgot változtatnunk kellett:
Az ajánlott adomány két ezer forint .
Bő két órát fogunk zenélni, és a tapasztalatok alapján ez a legszigorúbban vett klasszikus dalokra sem elég, így biztosan lesz, ami kimarad, de rajta vagyunk, hogy egy nagyon ütős programmal térjünk vissza.
Amazonasi dalok magas fordulatszámon, féltucat nyelv, icarók, és nemicarók, némi magyar nyelvű dal, sok dob, Pachamama Vibe.
Nagyon szeretnénk felvenni az estét, akinek van kamerája, most nagyon jó barátunkká válhat. Sajnos az amúgy eszelős minőséget produkáló új telefonok is el szoktak vérezni a félhomályban. Ugyanígy keresünk valakit akinek van gépe és kedve fotózni.

Régen nem koncerteztünk, és ki tudja mikor lesz legközelebb módunk, tervek, ötletek vannak, de hát.. Szóval aki szeretne pár órát velünk tölteni, érdemes szabaddá tenni az estét.

Ezen alkalommal ÖTVEN ember jöhet el a koncertre, ennyit engedélyezett a hely, és ezt most tényleg be kell tartsuk. Ezért, aki biztosra szeretne menni az kérjük, hogy regisztráljon az alábbi formon vagy küldön egy email-t a regisztracio@sajti.org -ra. Amennyiben többedmagaddal érkezel kérjük jelezd ezt is üzenetedben. 18:00-tól várjuk az előregisztráltakat. 18:30-tól tudnak azok bejönni, akik nem regisztráltak elő, amennyiben az 50 fős limitet még nem értük el. Ha regisztráltál de mégsem tudsz eljönni akkor is írj légyszi egy email-t.

Regisztráció    See Less

    • Lokáció

    • Magnetház, Andrássy út 98., Budapest, 1062, Hungary
    • Booking URL